Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

TVDe trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.

2 reacties

  • maarten mouton

    2 jaar geleden
    Meest over gewaardeerde tv show die ik ooit gezien heb. Saaie karakters, weinig actie, slechte dialogen. Als grote fan van Game of thrones ben ik helaas met house of dragons gestopt. Investeer een volgende keer in een beter verhaal en een beter script. 2 tijdsprongen en nieuwe acteurs voor hetzelfde personage helpen er ook niet aan.
  • bart vansteenkiste

    2 jaar geleden
    ik zeg niet dat house of the dragons slecht is , maar het kan niet tippen aan games of thrones eerste 10 afleveringen . ook al zijn er in house of the dragons nu iets meer eerder draken , als u alles op een rij zet hoe alles aan elkaar hangt en in beeld is gebracht is games of thrones van een veel hoger gehalte .