“Iedereen kent K3, maar ze zijn niet makkelijk om te coveren”: Günther Neefs neemt deel aan ‘Liefde voor muziek’

ShowbitsVraag maar eens aan Margriet Hermans wat ‘Liefde voor muziek’ kan betekenen voor je zangcarrière. De volgende artiest die kan beginnen dromen van de comeback van het jaar is Günther Neefs. VTM maakt vanochtend de nieuwe deelnemers bekend, met naast Neefs ook onder meer Metejoor, Daan en Stef Bos. Benieuwd met welke bigbandversies hij op de proppen zal komen. “Vooral K3 is een hele opdracht. Iedereen kent die nummers wel, maar daar nieuwe versies van maken, was toch wel de grootste uitdaging”, vertelt hij in een nieuwe Showbits.

5 reacties

  • Marleen de Henau

    2 jaar geleden
    Ik denk we dit jaar eens goed gaan lachen.Ik zie Stef Boss de 3 biggetjes zingen en Gunther Neef 10000 luchtballonnen.
  • Leen Demeyer

    2 jaar geleden
    Sorry, maar de muziek van K3 is poepsimpel. Ik heb een muzikale opleiding en weet wat ik zeg. Wiels zal het niet graag horen met zijn ego. En een cover zal altijd wel lukken, mits aanpassing van belangrijke zaken zoals instrumenten, toonladder enz.
  • Tim Van Acker

    2 jaar geleden
    K3... gaan die Daan coveren??? Op wat gaat dat trekken. Voor de rest lijkt het weer een goeie groep
  • Chris Vandeven

    2 jaar geleden
    K3 tussen échte kanjers van artiesten zoals Daan, Stef Bos, Günther Neefs,...ajb zeg wat een foute boel! Die horen helemaal niet thuis in "Liefde voor Muziek" met hun kleuterrepertoire. Ik ben trouwe kijker van dit programma maar weet nu al zéker dat ik voor deze editie zal afhaken met dank aan K3!
  • Marie-Louise Albertine mathys

    2 jaar geleden
    Ik kijk er naar uit. Geweldig wat onze Belgische artiesten aan kunnen. In het verleden al bewezen.