Nislihan (37) verloor 70 kilo na een maagverkleining. "Dankzij 3 gouden regels die de dokter mij aanraadde, lukte het mij". Dokter Veerle Van Vlodorp helpt 7 misverstanden over de maagverkleining de wereld uit.
Volledig scherm
PREMIUM
Nislihan (37) verloor 70 kilo na een maagverkleining. "Dankzij 3 gouden regels die de dokter mij aanraadde, lukte het mij". Dokter Veerle Van Vlodorp helpt 7 misverstanden over de maagverkleining de wereld uit. © RV

Neslihan onderging net als acteur Dominique Van Malder een maagverkleining en verloor 70 kilo: wat is de ingreep precies? En wat kan je erna nog eten?

Wanneer afvallen niet meer lukt door gezond te eten of meer te bewegen en je BMI tussen 30 en 40 zweeft, is een maagverkleining een ingreep die kan helpen. Acteur Dominique Van Malder getuigt over de ingreep.“Toch is het geen wondermiddel", benadrukt dokter Veerle Van Vlodrop. “Ik moest zélf aanpassingen maken en eten volgens de 3 gouden regels”, vertelt patiënt Neslihan (37) die zelf ook 70 kilo verloor dankzij de ingreep. Wat zijn die regels? En wat mag je nog wél eten?