De HLN-surfer heeft uiteraard een plek voor Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne in z'n selectie. Zij werden tot dusver het meest gekozen. En ook Loïs Openda en Jérémy Doku moeten volgens heel veel mensen geselecteerd worden.
Volledig scherm
De HLN-surfer heeft uiteraard een plek voor Thibaut Courtois en Kevin De Bruyne in z'n selectie. Zij werden tot dusver het meest gekozen. En ook Loïs Openda en Jérémy Doku moeten volgens heel veel mensen geselecteerd worden. © PhotoNews

Deze 26 Rode Duivels nemen jullie op dit moment mee naar het WK en deze vallen af

Rode DuivelsDuizenden HLN-surfers waagden zich de voorbije dagen aan de lastige opdracht die ook Roberto Martínez te wachten staat: 26 Rode Duivels selecteren voor het WK in Qatar. Hieronder de voorlopige resultaten, die onder anderen Dedryck Boyata, Jason Denayer en Adnan Januzaj liever niet zullen lezen.

81 reacties

  • Karel Bellen

    2 jaar geleden
    Hazard, Thielemans, Meunier, De Ketelaere, Debast, Batshuayi niet meenemen zij hebben allemaal geen meerwaarde momenteel. Maar wel Chadli en Benteke vanwege hun ervaring op een WK.
  • Frank Waeghe

    2 jaar geleden
    Ondertussen is er weeral vanalles verandert. Momenteel zou ik Hazard, Mertens, Doku, Courtois, Debast, De Ketelaere en Vertonghen thuis laten. Mechele zou er zeker bij zijn.
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Meunier,Tielemans,Chadli,denayer,boyata,batsuayi,de bast,Mertens,hazard,mogen ze thuislaten alsook Prutscoach Martinez...🙄...😳...!
  • ERIK CORNELIS

    2 jaar geleden
    Als Eden Hazard mee mag ,mag iedereen mee.
  • geert de regge

    2 jaar geleden
    Wat zien jullie eigenlijk in Meunier? Die kan echt niet mee. Martinez is wel degelijk een topcoach !!! En wie zien jullie als ideale trainer dan?