Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dé vraag die op ieders lippen brandt: welke grote ronde rijdt Evenepoel in 2023? “Remco’s hart klopt wellicht voor de Tour”

WIELRENNENHet land is in extase na de wereldtitel van Remco Evenepoel (22). Getuige het feestelijk onthaal na zijn terugkeer uit Australië. Tegelijk brandt dé vraag op ieders lippen: welke grote ronde rijdt hij in 2023? “Word je als wereldkampioen niet verwacht om naar de Tour te gaan?”

15 reacties

  • Peeters Francis

    2 jaar geleden
    De pers en media moeten stoppen met vragen te stellen die nu nog niet aan de orde zijn. Remco moet eerst zijn huwelijk klaar stomen en dan op vakantie gaan.
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Vooral die renner niet gek maken zou al een pluspunt zijn . De top periode is zeer verschillend van renners , pieken naar de Giro , de Tour en of de Vuelta .De Tour heeft wel ieder jaar de grootste bezetting . In de Vuelta onlangs hebben vooral de jonge renners van zich laten horen , maar dit is bijlange nog geen garantie om te kunnen slagen in de Tour ! Jumbo was heel sterk en het tempo lag duidelijk hoger bergop dan in de Vuelta .Vooral toen Van Aert ..Pogacar eraf reed ! Het blijft afwachten
  • Dirk Demol

    2 jaar geleden
    Giro zou wel beter zijn denk ik. Ondertussen kunnen ze de ploeg nog versterken want concurrentie van UAE en Jumbo is heel sterk.
  • ronny cuypers

    2 jaar geleden
    Waarom zou die vraag branden? Rustig afwachten en de persoon in kwestie zelf laten kiezen is ook een vorm van respect en beleefdheid.
  • Tom De Ketelaere

    2 jaar geleden
    Hoop dat hij gaat en top 5 zou al heel mooi zijn. Alles daarboven is bonus.