Emotioneel moment: James Cooke verrast Inge met een ‘Extreme Makeover’ voor haar huis

TVIn ‘Extreme Makeover Vlaanderen’ nemen vrienden, familie en buren het huis onder handen van een gezin dat een zware tegenslag heeft gekend. De bus dropt presentator James Cooke bij Inge en Noah, die het goede nieuws te horen krijgen. Dat zorgt voor heel wat emotie.

5 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    2 jaar geleden
    Er zal altijd kritiek zijn op een programma en ja er zijn vele mensen die hulp nodig hebben maar gun die mensen toch dat geluk. Dit programma gaat wel over mensen die iets erg meemaken of meegemaakt hebben, zij hebben dat niet gevraagd dus mensen wees niet zo zuur. Dat programma bewijst dat Vlamingen warme mensen zijn en als u zulke mensen kent, help ze dan i.p.v. zo te denken.
  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Het gaat om het programma maken, niet om de mensen.
  • Agnes Volginsky

    2 jaar geleden
    Ik geef Peter enigzins gelijk , maar achter gesloten deuren halen ze geen kijkcijfers hé , en daar draait het waarschijnlijk wel om .
  • peter lemmens

    2 jaar geleden
    Groot gelijk Peter van Endert. Meer dan de helft van de bevolking heeft hulp nodig momenteel. Het is niet dat ik die mensen dat niet gun maar denk aub aan die andere mensen waar ze niet langs komen.
  • Peter Van Endert

    2 jaar geleden
    Dit is nu een programma dat ze niet zouden mogen uitzenden er zijn zo veel mensen waar dit zou moeten gebeuren waar ze niet komen. Ik keur het wel goed maar dan achter gesloten deuren