Remco Evenepoel op het podium van Luik-Bastenaken-Luik.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel op het podium van Luik-Bastenaken-Luik. © Photo News

Twijfels rond Bernal en commercieel interessant: waarom Ineos-Grenadiers al maanden bezig is met het opvrijen van Remco Evenepoel

WielrennenHet begrip ‘Trust the process’ is Brits, maar past niet in het kraam van Ineos Grenadiers. Het wil, moet en zal snel weer aankloppen met winst in grote rondes. Enter Remco Evenepoel, dé enige optie. En het mag iets kosten. Om de wereldkampioen uit te kopen, moeten ze circa tien miljoen euro neerleggen. En Remco zelf is ook wel getriggerd. Een situatieschets.

14 reacties

  • François De Moor

    2 jaar geleden
    Remco is gelukkig bij Lefevre , hier komt hij thuis bij vrienden .Bij Ineos zal hij waarschijnlijk een nummer zijn.
  • De Rycke Joachim

    2 jaar geleden
    De enige die baat hebben bij deze geruchten zijn de entourage van Remco. De perfecte hefboom in de volgende contractbespreking met Patrick Lefevere, waarvoor Quickstep en en de familie van de kleine van Schepdaal vandaag samenzitten. Dit zal niet alleen gaan over de toekomst, maar ook over de centen.
  • adri zuiderwijk

    2 jaar geleden
    Hoe meer er zgn geboden wordt hoe beter voor PL natuurlijk, hij speelt de verontwaarding voorteffelijk, alsof ze hem komen ontvoeren..
  • Glenn Vercammen

    2 jaar geleden
    Ik vraag me af wie dat berichtje van Ineos naar Patrick gelekt heeft.? Het komt Lefevre alleen maar ten goede,extra reclame,en sponsers warm maken extra budget te geven om Remco te houden.
  • André Uyttendaele

    2 jaar geleden
    Remco moet alleen aan zichzelf denken. En veel goede raad zal hij nu niet meer niet nodig hebben. Alleen hijzelf en zijn ouders mogen deze prachtige resultaten op hun conto schrijven. Wij toeschouwers mogen alleen dankbaar zijn dat we mogen toekijken.