De Russische president Poetin.
Volledig scherm
PREMIUM
De Russische president Poetin. © Videostill

Russen vrezen “heethoofden” in Moskou: “Poetin is een gokker die speelt met het geld van anderen”

De oplopende spanningen zorgen ook bij de Russen voor extra spanning. Bijna niemand sluit uit dat Poetin naar de knop van atoomwapens grijpt. “Hij heeft al vanaf het begin van de oorlog in Oekraïne voortdurend de slechtst mogelijke beslissingen genomen.”

52 reacties

  • Rudi Friedrichsen

    2 jaar geleden
    Poetin wordt oud en het maakt hem niet meer uit wat er gebeurd. Hij wil geschiedenis schrijven ten koste van wat dan ook. Als hij de oorlog niet wint zal hij de bom droppen.
  • Christophe Du Tré

    2 jaar geleden
    Ik denk dat er nog een ergere autocratische leider staat te wachten die Rusland op de kaart wil zetten. Onderschat deze man (Poetin) niet!
  • Pieter Vandenbergh

    2 jaar geleden
    Leve kernwapens, als de Navo er geen zou hebben had hij het allang gedaan. Hij weet ook dat alle Russische vergeldingstargets geprogrammeerd staan 24/7 vooral vanuit de nucleaire duikboten.
  • kim Matthys

    2 jaar geleden
    4 personen moeten akkoord gaan vooraleer de knop mag geraakt worden, die hebben ook kinderen en familie en daarbij een goed leven, dus geen paniek.
  • Karel Van Beeck

    2 jaar geleden
    Dat de kinderen eens stoppen met oorlogje te spelen. Bevelen geven is gemakkelijk maar de doden langs beide kanten hebben ze op hun geweten. Ga aan tafel zitten en los het op met diplomatie.