Billie vs Benjamin
Volledig scherm
Billie vs Benjamin © VTM

Afscheid zonder Emmy-nominatie voor ‘Billie vs. Benjamin’ van Tim Van Aelst

TVTim Van Aelst en Sofie Peeters, de drijvende krachten achter productiehuis Shelter, kunnen niet in perfecte schoonheid afscheid nemen. De deuren van hun productiehuis hebben ze inmiddels definitief achter zich dichtgeslagen, maar zopas kregen ze de melding dat hun ultieme tragikomische Streamz-serie ‘Billie vs. Benjamin’ geen nominatie heeft gekregen voor de International Emmy Awards, zowat de meest prestigieuze tv-prijs ter wereld.

1 reactie

  • Alysea Brabori

    2 jaar geleden
    hoe zal ik het zeggen was de flauwste bucht om ooit een emmy te winnen dus compenseert wel met deze uitslag, al was deze reeks echt wel goed !
  1. KIJK. Intieme blikken en vele aanrakingen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrolspelers
    TV

    KIJK. Intieme blikken en vele aanrakin­gen: ‘Bridgerton’-fans merken chemie op tussen hoofdrol­spe­lers

    Op 16 mei verschijnt het eerste deel van het derde seizoen van ‘Bridgerton’. Hoofdrolspelers Nicola Coughlan (37) en Luke Newton (31), die respectievelijk Penelope en Colin spelen, reizen wereldwijd om de serie te promoten. Tijdens hun vele interviews en fotoshoots valt op dat er veel chemie tussen hen is. Ze kijken elkaar diep in de ogen en schuwen fysiek contact niet. De collega’s en goede vrienden erkennen deze chemie. “Op een gegeven moment zijn we gestopt het te onderdrukken”, zei Nicola Coughlan bij de première van de Netflix-serie.
  2. “Hooligans zijn niet louter snuivende en zuipende barbaren”: Tourist LeMC en diehard Antwerp-fan maken docu over harde voetbalkernen
    PREMIUM
    Interview

    “Hooligans zijn niet louter snuivende en zuipende barbaren”: Tourist LeMC en diehard Ant­werp-fan maken docu over harde voetbalker­nen

    Hooligans zijn ook maar mensen. Dat is de conclusie van Tourist LeMC die, gegidst door Chino, een lid van de harde kern van Antwerp, tientallen ultra’s sprak voor een nieuwe, driedelige reeks op Streamz. Wij spraken hen over vuurpijlen op het veld, de hulp aan ‘aartsvijand’ Beerschot en bosfights. “Het is illegaal, maar ik vraag me af waarom: wie heeft hier eigenlijk problemen mee?”