Stijn Baert gaat in 'De steak van Stijn' met HLN Eten op zoek naar de beste steak-friet van Vlaanderen.
Volledig scherm
Stijn Baert gaat in 'De steak van Stijn' met HLN Eten op zoek naar de beste steak-friet van Vlaanderen. © Wannes Nimmegeers / Restaurant De Rechters

HLN Eten gaat op zoek naar de lekkerste biefstuk-friet van Vlaanderen met ‘De Steak van Stijn’: “Bleu chaud gebakken vind ik absoluut de top”

Een krokante korst, liefst onder 36 euro en met in ossenwit gebakken frietjes: zo eet arbeidseconoom Stijn Baert zijn steak-friet het liefst. Waar hij die bij voorkeur bestelt, lees je vanaf deze maand niét meer op zijn Instagram-account, wel bij HLN Eten. Als HLN-foodie zet Stijn de queeste naar de perfecte steak-friet verder via een handige restokaart, waarin je alle adressen en recensies van de biefstuk kan raadplegen voor je zelf ergens reserveert. Waar zal hij op letten?