Kaveh Rezaei bij Club Brugge.
Volledig scherm
Kaveh Rezaei bij Club Brugge. © Photo News

Kaveh Rezaei, ex-Club Brugge, in gevangenis voor kritiek op Iraanse regime

VoetbalKaveh Rezaei, ex-spits van Charleroi, Club Brugge en OHL, is in Iran gearresteerd voor kritiek tegen het regime. Dat meldt mensenrechtenorganisatie Hengaw en wordt bevestigd door de familie.

4 reacties

  • Yves Kempeneers

    2 jaar geleden
    Het volk heeft wel dit regime geïnstalleerd, niet dat ik het goed praat . Hopelijk krijgen deze mensen hun vrijheid terug.
  • Luc Verbeek

    2 jaar geleden
    Chapau voor zijn keuze om zijn standpunt te durven uiten . Het risico van vervolging heeft hij erbij genomen , top ! Hopelijk verdwijnt dat verachterlijk regime en krijgen vrouwen hun rijheden terug . Veel sterkte Kaveh ! 👍
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    De brave Kaveh was blijkbaar "vergeten" dat hem terug in eigen land was. Los van het onmenselijk, extremistisch geestelijk regime; dat de eigen bevolking al 50 jaar moet ondergaan, was dit niet de slimste zet. Laat ons alleszins hopen dat deze nachtmerrie, voor hem, nt te lang duurt !
  • Benoni de buck

    2 jaar geleden
    Ik snap het soms niet. Ze hebben kans om in vrijheid te leven en toch keren ze terug. Voor de familie, begrijp dat wel maar ze zouden beter moeten weten. Idem voor die dokter.