Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Verstappen wordt slechts zevende na remfout en kroont zich niet tot wereldkampioen: ploeggenoot Pérez wint de GP van Singapore

Formule 1Een remfout bij een inhaalactie aan het adres van Lando Norris heeft Max Verstappen een topnotering gekost bij de GP van Singapore. De WK-leider eindigde op P7 en moet nu in Japan de wereldtitel zien te veroveren. Sergio Pérez won voor Charles Leclerc.

48 reacties

  • Roland De Clerck

    2 jaar geleden
    Mocht Verstappen deze race niet winnen om zo de spanning er in te houden. Benieuwd hoeveel brandstof er zaterdag effectief in zijn tank overbleef. Alles voor de show en reclame inkomsten.
  • TONY VAN DER AUWERA

    2 jaar geleden
    Best afschaffing banden wissel tydens safety car
  • Nicolas Charpentier

    2 jaar geleden
    4de overwinning van Sergio Perez en de titelfeest voor max verstappen wordt uitgesteld naar volgende week in Japan, dat zou veel beter zijn voor Honda te eren. Zo kan Mad Max zijn 2de titel vieren en is hij al bij de grote. hij heeft vandaag op dit lelijke circuit van Singapore een paar schuivers gedaan, maar wel super goeie inhaalactie + zo cool geduelleerd met 3 andere wereldkampioenen. Eerst Alonso, dan Vettel en Hamilton. Dit circuit trekt op niks, een geluk dat het nat was.
  • Eric Dens

    2 jaar geleden
    De "Master of defense" heeft zijn naam weer alle eer aangedaan. Proficiat Checco.
  • Michel Peter

    2 jaar geleden
    Nat wegdek in een straatrace alleen ideale rijlijn is droog ( of droger iig ) dus bijna geen momenten om in te halen zonder extreem risico.