Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Remco Evenepoel zingt en is orkestmeester op z’n eigen feestje met viking-clap: “Het was overweldigend”

WIELRENNENGloriedag voor Remco Evenepoel. De wereldkampioen wielrennen en winnaar van de voorbije Vuelta werd gehuldigd in thuisgemeente Dilbeek en mocht ook het balkon van het stadhuis in Brussel op. Een volgelopen Grote Markt maakte het feestje compleet.

63 reacties

  • Koen Wauters

    2 jaar geleden
    Van Halen, het is niet alleen het WK, maar ook een grote ronde en een monument en nog andere koersen dit jaar. Slechts 3 renners hebben het hem ooit voorgedaan. Is wel vrij uitzonderlijk. Beter dit vieren dan rode duivelkes die nog niks gewonnen hebben en veel beter betaald worden. Of niet?
  • milan hellinckx

    2 jaar geleden
    Dikke proficiat . Al waren we er niet bij , we hebben een fijne namiddag beleefd dankzij HLN.
  • René Van Halen

    2 jaar geleden
    Uiteraard mag het winnen van een WK gevierd worden, maar ik vind dat men in België toch lichtjes overdrijft. Maar in het land der blinden is eenoog nu eenmaal de koning. En als mensen dit graag doen, waarom niet?
  • Eddy Bosch

    2 jaar geleden
    Breek niet af en wees niet jaloers op wat je zelf graag zou verwezenlijken maar het niet kan.
  • Helene Van der Heyden

    2 jaar geleden
    Mag geld kosten lees moeten er van genieten ik vind daar niets aan sport word belangrijker dan inflatie op die manier kunt ge er natuurlijk over zwijgen dat wij al die show mee betalen.Een arbeider aan lopende band presteerde zeker zoveel en verdiend minder.Mensen die voor ons huisvuilophaling zorgen bv komen nooit op balkon in Brussel .