Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA)
Volledig scherm
Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) © BELGA

Al ruim 1.800 dossiers ingediend voor nieuwe Mijn VerbouwPremie: dit zijn de populairste categorieën

Een dag nadat het loket werd geopend om de nieuwe Mijn VerbouwPremie aan te vragen, werden er al 1873 dossiers ingediend. Dat meldt het kabinet van Vlaams minister van Wonen Matthias Diependaele (N-VA) aan onze redactie. Premieaanvragen voor dakwerken en nieuwe ramen en deuren zijn de populairste categorieën.

32 reacties

  • bart paesen

    1 jaar geleden
    In plaats van renovatie premies uit te delen zouden ze beter afbraak en nieuwbouwpremies geven aan mensen die heel hun leven gespaard hebben om een eigen huis te kunnen bouwen. Nu betalen zij de volle pot. Een gerenoveerd huis blijft een oud huis hoeveel je er ook aan verandert.
  • Rik Depuydt

    1 jaar geleden
    In plaats van bouwpremies uit te delen zou hij beter zorgen voor sociale woningen .
  • walter De Witte

    1 jaar geleden
    Ik zou liever weten hoeveel aanvragers er uiteindelijk de premie ontvangen, hoeveel verschil er is tussen wat beloofd is en tussen wat ze effectief krijgen. Tot slot, op een iets langere termijn, zou ik eens willen weten hoeveel er een aanpassing van het kadastraal inkomen gekregen hebben omwille de vernieuwingswerken. Je bent altijd de pineut. Ik heb hetzelfde meegemaakt bij de vernieuwing van mijn ramen.
  • Willy Bogaert

    1 jaar geleden
    Opletten ,nadien zullen ze wel met een extra belasting kome voor de zuinigheid zoals met het min. ,niet gemeten duur VREG capaciteitstarief voor de zuinige verbruiker die weeral gestraft wordt en de leugens , bedrog van de terugdraaiende teller met zonnepanelen . Men bedriegt ons altijd
  • Ives Ameel

    2 jaar geleden
    Als oudere is het toch niet evident om al die dingen in te vullen maar we doen ons best en het moet lukken. Mooi meegenomen in ieder geval dus moet je er ook wat voor over hebben.