'The Voice of Holland'
Volledig scherm
'The Voice of Holland' © RV

Slachtoffers ‘The Voice of Holland’ worden binnenkort verhoord

ShowbizzSlachtoffers in de zaak rond ‘The Voice of Holland’ zullen worden gehoord door de onderzoeksrechter. Dat bevestigt advocaat Sébas Diekstra na berichtgeving van Yvonne Coldeweijer. “Ik kan bevestigen dat in ieder geval één van mijn cliënten is opgeroepen om te getuigen bij de rechter-commissaris.”

  1. Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”
    PREMIUM
    Royalty

    Meghan is goed bezig, maar wat spookt prins Harry eigenlijk uit in de VS? “Hij is meer een volger dan een leider”

    Meghan Markle (42) is goed op weg om het te maken in de VS, nu ze haar nieuwe lifestylemerk gelanceerd heeft. Intussen heeft ook haar echtgenoot, de Britse prins Harry (39), de Verenigde Staten omarmd. Op nieuwe officiële papieren staat te lezen dat de VS nu officieel zijn thuisland is. Maar wat betekent dat voor zijn koninklijke status? En wat spookt hij daar eigenlijk uit? Heeft hij wel iets om op terug te vallen, of moet hij het hebben van Meghans inkomsten?
  2. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    Play
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?