Warre Borgmans
Volledig scherm
PREMIUM
Warre Borgmans © Kristof Ghyselinck

Warre Borgmans reageert op frustratie Gert Verhulst na afwijzing: "Ik was de enige die in hem geloofde"

BVDat hij niet werd toegelaten op de toneelschool, bleek de grootste teleurstelling uit het professionele leven van Gert Verhulst (54). “Ik heb het Warre Borgmans, die in de jury zat, lang kwalijk genomen”, klonk het in Dag Allemaal. Borgmans (66) geeft er nu zijn kant van het verhaal. Hij vertelt waarop de jury Verhulst afkeurde, hoe die daarop reageerde en wat hij nu over de ‘Tafel van Vier’-presentator denkt. “Toen Gert het verdict hoorde, is hij enorm kwaad geworden.”

13 reacties

  • Peter Buyck

    2 jaar geleden
    Tja begrijpelijk dat men streng is bij een grote interesse. Als er 100 kandidaten zijn voor 10 plaatsen... dan is de selectiejury streng als er veel kandidaten in aanmerking komen voor die 'top tien'
  • Frank Slaets

    2 jaar geleden
    Dat hij kwaad werd toont aan dat hij gedreven was en is. Mooi. Dat natrappen is niet echt een mooie eigenschap, Warre. Fijne dag.
  • Karel van Velzeke

    2 jaar geleden
    gelukkig voor Gert werd hij niet toegelaten,hij zou nooit gestaan hebben waar hij nu staat .
  • Didi Bellens

    2 jaar geleden
    So what! Hij dacht zeker dat hij beter was dan iedereen Gertje? Pech als hij voor 1x in zijn leven harder wordt aangepakt. Maar dat hij daarover blijft zagen en klagen, pffffff
  • Amber Habex

    2 jaar geleden
    Erwin, een jury zegt eerst hun beslissing en licht dan toe, hoe ik het uit dit interview opmaak heeft Gert niet op die toelichting gewacht.