Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt.
Volledig scherm
Michael Vanthourenhout en Eli Iserbyt. © BELGA

Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout stellen hun ploeg samen voor de Gouden Cross: “Thibau Nys zal nog stappen zetten”

Gouden CrossZondag gaat de Gouden Cross opnieuw van start. In het Amerikaanse Waterloo vindt dan de eerste wereldbekermanche plaats. Wil je nog meespelen? Stel dan voor zondagavond om half 8 jouw ideale veldritploeg samen. Ook Eli Iserbyt en Michael Vanthourenhout stelden elk hun droomploeg samen. Welke crossers zitten er in hun team?

9 reacties

  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    Mark Klaver , een renner die top is op zijn 20 , vrees ik voor vroeggtijdig opgebrand te zijn , zoals we al veel meegemaakt hebben van bepaalde renners . Ik denk dat de vader Sven goed weet hoe hij met zijn zoon moet omgaan . Thibau heeft al een mooie palmares vanaf de jeugd .Heeft al een wereldtitel bij de Junioren in het veld en was vorig seizoen Europees Kampioen bij de beloften op de weg !!
  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Blijkbaar is leeftijd ( hoe jonger hoe straffer) nu plots belangrijker dan kunnen koersen, het is niet zo belangrijk als je op je 19de of je 30st wint, het belangrijkste is dat je een topper bent en niet uitgeblust aan 27.
  • Mark Klaver

    2 jaar geleden
    Nijs is volgende maand 20. Een toptalent moet er dan al staan!
  • Geens Rik

    2 jaar geleden
    Thibau heeft het grote voordeel gehad dat hij een privé parcours had om alle dagen volop te oefenen. Dit hadden zijn collega's leeftijdgenoten niet en daar heeft hij het verschil mee kunnen maken. Of hij nu met de profs (dan nog zonder de echte top erbij) gaat kunnen meestrijden om de overwinning is momenteel de grote vraag.
  • Robin Van Camp

    2 jaar geleden
    Na jaren van weelde is de huidige generatie crossers toch maar matig, zeker als Pidcock, Van Aert en VDP terug het veld induiken zal de rest voor de 4 de plaats moeten rijden. Hopelijk maken de jongeren dit jaar veel progressie zodat er de komende jaren wel iets te zien gaat zijn in het veld.