Neymar (tweede van links) met enkele van de 'parcas' van het eerste uur, waaronder Jota Amancio (l) en Gilmar Araujo (tweede van rechts).
Volledig scherm
Neymar (tweede van links) met enkele van de 'parcas' van het eerste uur, waaronder Jota Amancio (l) en Gilmar Araujo (tweede van rechts). © instagram

Zij hebben hun droomjob gevonden: vriend van Neymar zijn en maandelijks 11.000 euro verdienen

Time-OutBenfica - PSG in de Champions League en dan gaat de volgspot automatisch weer op de Parijse tridente. Neymar, Messi en Mbappé. Groot is de kans, dat er vanavond drie Zuid-Amerikanen speciaal voor die eerste in de tribunes van het Estádio da Luz zitten. Het hoeven niet altijd extravagante zwembadfeestjes te zijn. Of waarom vele Braziliaanse jongens er niet langer van dromen om de nieuwe Zico, Ronaldo of Romario te worden, maar wel de vriend van Neymar.

2 reacties

  • Anthony Peeters

    2 jaar geleden
    Mooi als het echte vrienden zijn van vroeger of voor hij naar barca ging. Mooi gebaar dan om je vrienden mee te laten profiteren en een beter leven te geven.
  • Dries Dumoulin

    2 jaar geleden
    dat zijn geen vrienden ! voor 11000 euro per maand wil iedereen je vriend zijn en gaan pochen bij anderen dat ze nejmar kennen als je bankroet bent zullen we zien hoeveel er blijven hangen !?