Influencer Soraya S. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis.
Volledig scherm
PREMIUM
Influencer Soraya S. Haar baby stierf in 2019 nadat hij in kritieke toestand werd aangetroffen in een hotel in Sint-Gillis. © rv

Eerst honderden volgers opgelicht, dan eigen baby verstikt: politie met man en macht op zoek naar ondergedoken Brusselse influencer (28)

De politie is op zoek naar een 28-jarige vrouw uit Vilvoorde, die verdacht wordt van het doden van haar twee maanden oude dochter in 2019. De influencer, die 14.000 volgers had op Instagram en honderden van hen heeft opgelicht, houdt zich al zeker een jaar schuil in Frankrijk. Dit is haar waanzinnige verhaal.

11 reacties

  • MYRTHE PASS

    1 jaar geleden
    Ze noemt de dood van haar baby een “ongeluk” en vindt dat ze recht in haar schoenen staat. Ik hoop dat zo’n iemand zonder zelfinzicht goed gestraft wordt. Het gaat hier over een mensenleven die zij ontnam, dan spreekt men niet over een ongeluk maar neem je als moeder je verantwoordelijkheid. En anders neem je als vrouw anticonceptie of laat je je steriliseren als een kind ongewenst is.
  • Ricky Rivalis

    2 jaar geleden
    Toch straf dat iemand met een opsporingsbevel die al een jaar ondergedoken leeft wel advocaten heeft die van de rechtbank kunnen eisen dat ze niet met volle naam en foto in de krant terechtkomt. Honderden volgers opgelicht, tja, daar kun je dus niets van geloven.
  • Bernard Bruneel

    2 jaar geleden
    Influencers misschien hun adres laten vermelden op hun sociale media zoals andere zelfstandigen moeten doen.
  • Kurt Calebout

    2 jaar geleden
    Maak de foto zichtbaar ipv onherkenbaar! Dan zal het nier lang duren, die privacybeleid is er echt over zelfs criminelen worden bedek! Man man man België het paradijs voor misdadigers!
  • Cindy Van Orshaegen

    2 jaar geleden
    @LeoDuym was eigenlijk ook mijn eerste gedachte 🤔. Hopelijk loopt ze nog een keer tegen de lamp zodat ze andere mensen geen leed meer kan aandoen.