Illustratiebeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Illustratiebeeld. © Photonews

De Ardennen, waar een huis meer dan een derde goedkoper is en Vlamingen blijven investeren

De Ardennen zijn populair bij Vlaamse kopers, en dat ligt niet alleen aan de rustgevende natuur: een doorsnee huis in de Ardennen kost 180.100 euro, waar die prijs in Vlaanderen op 310.000 euro staat. Vooral Gedinne, Rendeux en Hastière kunnen de Vlaamse kopers de laatste jaren bekoren. Waar vallen nog goede koopjes te doen? En wat krijg je dan voor die prijs?

10 reacties

  • Frank Wagemans

    2 jaar geleden
    Je kunt inderdaad in de Ardennen mooie huizen kopen voor een meer dan schappelijke prijs. Maar je moet dan wel wegblijven uit de buurt van toeristenbakken zoals Durbuy, Vielsam, La Roche, ... want daar vraagt en geeft men de zotste prijzen voor een krot.
  • vanrobaeys franky

    2 jaar geleden
    2 maanden geleden in het nieuws huizen in de ardenen veel duurder geworden
  • No�l Dierickx

    2 jaar geleden
    Misschien moeten jullie erbij vertellen hoe nieuwe huizen daar gebouwd worden: alles wordt opgetrokken met grote cementblokken (zoals voor binnenmuren hier) en daarna wordt er een laag crépi tegen de gevels geplakt... et voilà: weer een (goedkoop) nieuw huis bij. Toen ik dat voor de 1ste keer zag, kon ik mijn ogen niet geloven. Nu ben ik dat gewend.
  • Dany Herman

    2 jaar geleden
    Wacht tot de afrekening van de opgebouwde schuldenberg er komt, ik blijf wel in Vlaanderen en als ik mag kiezen dan liever Frankrijk ( Dordogne)
  • Sabine Vandepontseele

    2 jaar geleden
    Woon zelf in Durbuy en kan u verzekeren voor 180000 heb je een klein OUD afgeleefd chaletje met een PEB G. Voor een normale woning heb je hier ook 350-400000 nodig