Reuters
Volledig scherm
© Reuters

Ontslagen politieagent doodt tientallen mensen in Thais kinderdagverblijf, sommige slachtoffers amper 2 jaar oud

Bij een schietpartij in een kinderdagverblijf in het noordoosten van Thailand zijn minstens 38 mensen gedood door een voormalige politieman. Onder de slachtoffers zouden zeker 23 kinderen zijn waarvan er sommige amper twee jaar oud waren. Dat meldt de Thaise politie aan het persagentschap Reuters. De 34-jarige Panya Khamrap zou ook zijn eigen vrouw en kind hebben gedood. Vervolgens pleegde de dader zelfmoord.

25 reacties

  • Georges Van Soest

    2 jaar geleden
    Dit gaat door merg en been ,ben er eerlijk gezegd niet goed van. Mijn Thailand, waar ik al van 1980 kom, verdrietig ben ik. Normaal hoor je niet veel over het noord-oosten (Isan country) Veel armoede,onafgewerkte huizen,(po wiang) maar de mensen zijn gelukkig met wat ze hebben. Dit in schril contrast met Bangkok, Chiangmai en groot steden,waar alleen de collor off money spreekt. Op al die jaren heb ik 3 staatsgrepen meegemaakt live,maar dit hier zijn geen woorden voor.
  • Anne Geerts

    2 jaar geleden
    Hier zijn geen woorden voor!
  • Dirk Bytebier

    2 jaar geleden
    Steeds het zelfde wat hebben al deze onschuldige mensen(kinderen)daar in godsnaam mee te zien .
  • Anne Palmart

    2 jaar geleden
    Ronny Van Loock, je haalt de woorden uit mijn mond. In de jaren 60, 70 en zelfs 80, hadden we inderdaad veel minder luxe, en kenden evengoed pijn en verdriet. Helaas, het geweld en criminaliteit zoals de laatste 10 a 20 jaar is niet meer normaal, en het erge is dat aan die criminaliteit nog weinig gedaan wordt want tussen de hoge pieten zitten eveneens criminelen die een beschermd handje boven dit soort houdt. Ik heb steeds vaker heimwee naar “vroeger”.
  • francis vanoverschelde

    2 jaar geleden
    De wereld na Corona. De onzin is nu waanzin Armoede miserie en oorlog