Christian Bale (links) en de acteur als het personage Gorr in 'Thor: Love and Thunder'.
Volledig scherm
Christian Bale (links) en de acteur als het personage Gorr in 'Thor: Love and Thunder'. © Photo News/ Marvel Studios

Christian Bale over acteerervaring in ‘Thor: Love and Thunder’: “Het was eentonig”

FilmMarvel Studios wist al heel wat grote Hollywoodsterren te strikken voor zijn projecten. Zo ook acteur Christian Bale (48). Hij speelde de slechterik Gorr in de laatste ‘Thor’-film ‘Thor: Love and Thunder’. Maar in een recent interview met ‘GQ’ biecht hij op hoe deze ervaring is geweest. “Ik kon de dagen niet van elkaar onderscheiden", klinkt het.

1 reactie

  • Raoul Baert

    2 jaar geleden
    Geweldig acteur. Jammer dat hij zich leent tot dergelijke pulp. Geld is onklopbaar.
  1. KIJK. Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”
    Play
    Showbizz

    Zoon (7) André Hazes gaat vader achterna met zelfde kapsel: “Hij heeft al spijt”

    Zo vader, zo zoon. André Hazes Jr. (30) heeft op sociale media beelden gedeeld van een dagje uit met zijn zoon Dré. De jongeman is te zien in de kappersstoel terwijl hij toch ietwat nerveus oogt. “De tranen schieten straks in je ogen, vriend”, plaagt André hem. Maar de kleine Hazes laat zich niet doen en is vastberaden highlights in z’n haren te zetten. De gelijkenis tussen de twee is alvast treffend. Ondertussen zit moeder Monique thuis vol spanning te wachten. Als extraatje schoor de kapper ook nog een bliksemflits in de nek van Dré.
  2. Waargebeurde Netflix-serie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”
    PREMIUM
    TV

    Waargebeur­de Net­flix-se­rie krijgt staartje nu echte Martha van zich laat horen: “Hij gebruikt ‘Baby Reindeer’ om mij te stalken”

    Een uitzonderlijke score van 100 % op Rotten Tomatoes en de eerste plaats in maar liefst 43 landen. ‘Baby Reindeer’ is één van de meest opzienbarende Netflix-series van het moment. Het verhaal van Donny en z’n stalker Martha lijkt onwaarschijnlijk, maar is wel degelijk gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Al denkt de echte Martha daar duidelijk anders over. “Ik weet wel degelijk wat er allemaal gebeurd is. Ik heb dan ook een claim ingediend wegens laster.”