BELGA
Volledig scherm
© BELGA

“Teleurstellend”: politie stelde tijdens flitsmarathon meer en zwaardere overtredingen vast

De federale en lokale politie hebben tijdens de voorbije flitsmarathon van woensdagochtend 5 tot donderdagochtend 6 oktober in totaal 792.546 voertuigen gecontroleerd. Dat zijn er minder dan bij vorige marathons, mogelijk doordat meer mensen van thuis werkten naar aanleiding van de staking bij de spoorwegen. Daartegenover staat dat het aantal en de ernst van de overtredingen toenamen.

30 reacties

  • Hans Bolsens

    2 jaar geleden
    Speedelecs gaan zo al sneller rijden in de 30 zone dan auto's. Ook 's avonds allen zonder licht of reflectoren. Doe daar eens wat aan aub. En dan verschieten dat ze omver worden gereden.
  • eli bosch

    2 jaar geleden
    De "nichemarkt" die ze viseren heeft geen last van de crisis. Wat is voor hun nu een boete van nog geen 200 eur. Wat zakgeld. Daarvoor doen ze liever hun goesting.
  • Gilbert De Meyer

    2 jaar geleden
    gewoon de auto's afstellen , met begrenzer en sateliet gestuurd kan perfect, zouden veelminder ongevallen gebeuren , dan moet de verzekering niet telkens duurder worden.
  • Lucas Vissers

    2 jaar geleden
    Komt door het goede beleid van justitie ! Ge moet hier in Londerzeel eens de snelheden komen meten in een fietsstraat trouwens, daar wordt nog niet naar gekeken ! Gas geven en lawaai maken is nog het enige dat telt !
  • johan vankeirs

    2 jaar geleden
    Hoeveel zouden het er dan zijn zonder dat ze het vooraf verkondigen?Het is een beetje dweilen met de kraan open!