Netflix
Volledig scherm
© Netflix

STREAMINGTIP. ‘Conversation With a Killer: The Jeffrey Dahmer Tapes’: na de miniserie volgt nu de true-crimereeks

TVJeffrey Dahmer vermoorde zeventien mannen tussen 14 en 33 telkens op dezelfde manier. Eerst drogeren, dan vermoorden en vervolgens in stukken snijden. Soms at hij zijn slachtoffers op, soms voerde hij er een operatie op uit, soms had hij seks met de lichamen.

  1. Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Belgische arbeider Glenn wint ‘Big Brother’: “Mijn kinderen willen nu héél graag naar Disneyland”

    Na Nederlanders Jill en Salar en de Belgische militair Bart, was het opnieuw een Vlaamse kandidaat die ‘Big Brother’ won. De 32-jarige Glenn uit het Oost-Vlaamse Stekene kroonde zich op zaterdagavond tot winnaar van ‘de moeder aller realityshows’, en kreeg een cheque van 56.266 euro mee naar huis. Daarmee haalde de werknemer van Volvo Cars Gent het van de Nederlandse fit girl Alice (19), die zich tevreden moest stellen met de tweede plaats. Eerder op de avond moest de Nederlandse TikTok-ster Randy (29) al het huis verlaten, en behaalde zo de bronzen plak.
  2. Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom
    PREMIUM
    TV

    Na drie seizoenen valt voor onbepaalde duur het doek over ‘James de musical’: James Cooke legt uit waarom

    Jammer nieuws voor de fans van ‘James de musical’. Ondanks drie succesvolle seizoenen stopt televisiemaker James Cooke (39) voorlopig met het programma. Volgens Play om ruimte te maken voor iets anders, maar er zit meer achter, vertelt Cooke tijdens de laatste repetities voor z’n Lotto Arena-shows, die HLN exclusief kon bijwonen. Hij licht ook alvast een tipje van de sluier op. “Ik heb Karen kunnen overtuigen om een regenboogjurkje aan te trekken.”