Carl Hoefkens.
Volledig scherm
Carl Hoefkens. © BELGA

Mignolet, met buil op hoofd: “Job niet gedaan” - Hoefkens: “Heeft niets te maken met Atlético, wel met efficiëntie”

Jupiler LeagueOpdoffer voor Club Brugge. Nadat er na de 0-4 in Porto met 3-0 verloren werd in Standard, ging het ook na de 2-0 tegen Atlético Madrid mis. 0-2 tegen Westerlo. Zowel Hoefkens, Mignolet (met buil op hoofd na de actie bij de 0-1) als Vanaken vinden dat het een niets met het ander te maken heeft. “Dit hoeft niet door te wegen. In Madrid moeten we op ons elan verdergaan.”

14 reacties

  • John De roo

    2 jaar geleden
    Ik vind dit een nederlaag 100% op Hoefkens zijn kap : een verdediging met Mechele,Spilleers en Sobol is willen verliezen en denken dat je je als Brugge zijnde alles kan permiteren.
  • Tim Candaele

    2 jaar geleden
    Je moet je kansen afmaken als je wil winnen
  • Jan wynant

    2 jaar geleden
    Bert Put,Laforge,Lardot,Boucaut,Van Driessche,Visser en Boterberg. De Belgische creme de la creme van onze scheidsrechters. Wanneer krijgen deze nu eens een deftige opleiding !. Zodat we ze ook internationaal kunnen bewonderen.
  • Patrick Braekeveldt

    2 jaar geleden
    Een minder Club ,vooral de grinta die ontbreekt tegen dergelijke ploegskes ,en een stug verdedigend en op de counter loerend Westerlo maken hier het verschil !
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    dat anderlecht maar probeert te winnen van het grote kv mechelen en volgende week tegen de B ploeg van west ham ,pronostiek west ham B-rsc anderlecht lovendegem 4-0