Mignolet vindt dat de 0-1 van Westerlo onterecht werd goedgekeurd. De beelden en onze huisref geven hem gelijk.
Volledig scherm
Mignolet vindt dat de 0-1 van Westerlo onterecht werd goedgekeurd. De beelden en onze huisref geven hem gelijk. © Eleven/VTM

Mignolet ontstemd na onterechte 0-1 van Westerlo, beelden én onze huisref geven hem gelijk: “Dit is altijd fout”

Club BruggeHij hield er een buil en een kater aan over. “Dat er contact was, is duidelijk,” vond Simon Mignolet over de fase die voorafging aan de 0-1 van Westerlo (zie tweet onder). De beelden, het reglement en onze huisref Tim Pots geven hem gelijk - Nene trapte op de bal wanneer Mignolets hand erop lag.

44 reacties

  • Magda Spriet

    2 jaar geleden
    waarom komt de var niet tussen ??
  • Ronny ceunen

    2 jaar geleden
    Wij hebben vandaag de beelden een aantal keer bekeken op een groot scherm, en met een snelheid van 1 haarscherp beeld per seconde (!)... dit was overduidelijk een blunder van Mignolet. Op het moment dat de voet zijn hand raakt, is de bal reeds volledig los uit Mignolet zijn hand en kan er van enige fout geen sprake zijn !!
  • Mario Ryckaert

    2 jaar geleden
    Mignolet had de bal niet klemvast, hij lost m in de beweging. Duidelijk zichtbaar in herhaling vanuit juiste hoek. Geen fout, geldig doelpunt dus.
  • Johan hendrickx

    2 jaar geleden
    Na de match tegen Athletico werd hij al uitgeroepen als nieuwe gouden schoen door die 'zever'-analisten. Nu heeft hij de bal niet klemvast én Mignolet begaat ook al wel eens een blunder hoor.
  • Herman Valaert

    2 jaar geleden
    Mignolet - als beste keeper van Europa gerekend - mocht zich alweer omdraaien / en deze keer 2 x. Keepers zoals Mignolet zijn er veel in 1A en 1B - dus hij mag blij zijn een vaste plaats te bekleden bij Club - met een andere keeper hadden ze wel 6 p. meer gehad . De keeper van UNION die heeft de match gewonnen ja dit weekend.