Yannick V. wordt begraven op zaterdag 15 oktober.
Volledig scherm
Yannick V. wordt begraven op zaterdag 15 oktober. © rv

Begrafenis Yannick V. op 15 oktober: “Bloemen noch kransen... Vlaggen noch statements...”

MerksemFamilie en vrienden nemen zaterdag 15 oktober afscheid van Yannick V., die eind september omkwam tijdens een huiszoeking in Merksem. De afscheidsdienst zal plaatsvinden in de Onze Lieve Vrouw van Smartenkerk in Merksem.

  1. Ticket voor afgelast luxebootfeest gekocht? Curator roept gedupeerden op om zich te melden

    Ticket voor afgelast luxeboot­feest gekocht? Curator roept gedupeer­den op om zich te melden

    Wie een ticket voor de afgeblazen party op een luxeboot of voor een swingersfeest in Gent heeft aangeschaft, surft best naar een specifieke website van de federale overheidsdienst Justitie. Dat meldt de curator, die is aangesteld na het faillissement van vennootschap BAR’O’LUX. “Omdat het om online aankopen gaat, hebben we geen adressen van de gedupeerden", zegt curator Laurence Montagne. Maar hoeveel tickets zijn verkocht: daar is – ook na contact met organisator Didier V. – voorlopig onduidelijkheid over.
    Antwerpen
  2. “Enkel een onafhankelijk Vlaanderen is een veilig Vlaanderen”: extreemrechtse studentenkring NSV houdt protestoptocht door Antwerpen
    PREMIUM

    “Enkel een onafhanke­lijk Vlaanderen is een veilig Vlaanderen”: extreem­recht­se studenten­kring NSV houdt protestop­tocht door Antwerpen

    Oproer donderdagavond in het oude centrum van Antwerpen. De extreemrechtse studentenkring NSV marcheerde luid roepend en trommelend door de straten en gaf de omwonenden weer wat om over te praten en online te delen. Hun doel: protesteren tegen al wat links, ‘woke’ en niet Vlaams is. Daarbij schuwden ze de controverse niet, zoals het vermelden van de beruchte ‘omvolkingstheorie’ die ook bij Vlaams Belang erg populair is. “Links heeft er niets beter op gevonden dan hun kiesvee uit het buitenland te importeren.”
    Antwerpen