Club Brugge ging zaterdagavond verrassend onderuit tegen Westerlo.
Volledig scherm
Club Brugge ging zaterdagavond verrassend onderuit tegen Westerlo. © Photo News

De slipper van Club en een Anderlecht met twee gezichten: bekijk hier de hoogtepunten van de elfde speeldag

Jupiler Pro LeagueDe elfde speeldag in de Jupiler Pro League had een verrassing van formaat in petto: landskampioen Club ging op eigen veld onderuit tegen Westerlo. Concurrenten Antwerp en Genk wonnen wél, net als Anderlecht - weliswaar na alweer een slecht wedstrijdbegin. Iets gemist? Bekijk hieronder de hoogtepunten alle matchen.

4 reacties

  • Koen Maeyaert

    2 jaar geleden
    Ik wil Brugge zien. 5 - 1
  • Marko Decandt

    2 jaar geleden
    Er wordt gesproken van ploegen in crisis. Eerlijk gezegd zijn, Antwerp en Genk achterwege gelaten, alle ploegen dan in crisis, gezien hun achterstand op de leider? Brugge inclus. Die CL campagne is eigenlijk niet goed voor Brugge. Ze gaan er sowieso nooit de eindzege pakken en ze kunnen blijkbaar geen 2 competites tegelijk aan. Ze zijn zichzelf in de voet aan het schieten.
  • Sven Celeyn

    2 jaar geleden
    Er ontbreekt een grote verdediger technisch en snel die al die counterstrikes in thuismatchen eruit haalt. De verdediging is nu te braaf. Tegen zo'n counterploegen mag de bal ook eens gewoon 10 keer in de tribune gestampt worden. Zie wat er van komt alles lag open achteraan. En Boyata mag gratis vertrekken. Yaremtchuk is ook miskocht, on-club aankoop.
  • Patrick Van puymbroeck

    2 jaar geleden
    Brugge doet het triestig in de competitie!