Is Roberto Martínez ook na het WK nog bondscoach van de Rode Duivels?
Volledig scherm
PREMIUM
Is Roberto Martínez ook na het WK nog bondscoach van de Rode Duivels? © Photo News

Rode Duivels kennen hun pad richting het EK 2024, maar met welke bondscoach? “Toekomst Martínez hangt niet af van een populariteitspoll”

Rode DuivelsHet vraagstuk blijft beroeren. Wat met Roberto Martínez straks — na het WK in Qatar is de bondscoach einde contract. CEO Peter Bossaert lijkt geneigd om met de Spanjaard verder te gaan, en daar haalt hij verscheidene redenen voor aan. Ook Roberto Martínez sluit een verlengd verblijf allesbehalve uit. “Weet je, ik ben echt blij dat we niet met één generatie aan de slag zijn.”

47 reacties

  • eric debanne

    1 jaar geleden
    Laat ons hopen met een nieuwe goeie echte onpartijdig coach dan ...!!! Want prutscoach Martinez heeft er nooit iets van gebakken in al die jaren ...👎 Mss wordt die coach bij paars-wit ...🙄
  • koen cloetens

    2 jaar geleden
    Martinez is deeltje van het probleem, de onvoorwaardelijke steun van een totaal incompetente voetbalbond is een veel groter probleem.
  • Peter Bielen

    2 jaar geleden
    Bossaert en het hele bondsorgaan zijn van hetzelfde niveau als Martinez! Loosers en vriendjes onder elkaar die meer belang hechten aan vriendschap dan resultaten. Dit zeg ik al 6 jaar Bossaert! Jullie zijn er om resultaten te halen in plaats van onderling hechte banden op te bouwen met het inschrijfgeld van jeugdspelers of het geld van supporters en sponsors. Jammer genoeg is de bond zoals de spelers van Martinez en onze regering. De beste keuzes worden opzij gezet om elk hun postje te behouden.
  • rudi Dido

    2 jaar geleden
    martinez heeft nog nooit iets kunnen winnen met geen enkele ploeg
  • Koen Wauters

    2 jaar geleden
    Altijd maar Eden Hazard opstellen, als kapitein dan nog...Ik vind dat clubs trainers te rap ontslaan, maar een bondscoach kan oproepen wie hij wil, dus die draagt meer verantwoordelijkheid dan in een club waar je het moet doen met de spelers die het bestuur aankoopt