Van Aert, Ganna en Evenepoel op het podium van het WK tijdrijden van vorig jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Van Aert, Ganna en Evenepoel op het podium van het WK tijdrijden van vorig jaar. © BELGA

Ganna acht (naast zichzelf) Evenepoel en Van Aert in staat het uurrecord nog scherper te stellen: “Maar dan moeten ze wel naar Ineos komen”

Wielrennen56,792 kilometer. Een fantastisch nieuw werelduurrecord. En toch. Vatbaar voor verbetering. Filippo Ganna (26) acht niet alleen zichzelf, maar ook Wout van Aert en Remco Evenepoel daartoe in staat. “Misschien wel, ja”, reageert de wereldkampioen. “Tenzij Filippo nu zelf nog eens 58, 59 km/u gaat rijden.”

8 reacties

  • lode wijk

    2 jaar geleden
    Moest het Wout boeien dan zou hij ervoor gaan, maar wat boeit het hem, net als de tour winnen dat boeit hem helemaal niet, maar de ploeg doen winnen met glans en ver boven alle ploegen dat kan hij als de beste, dus wie is het meest centen waard, de alleskunner of een 1 malige uitschieter, ik zou wel weten wie ik in mijn ploeg wil.
  • Bern Maes

    2 jaar geleden
    Op een fiets die bergop bolt met tegenwind terwijl er niemand opzit .... en hoogstwaarschijnlijk meer kost dan een doorsnee gezinswagen
  • eric debanne

    2 jaar geleden
    Dat uurwereldrecord wat telt dit nog voort tegenwoordig...! Niet van wakker liggen Remco er zijn mooiere dingen om te winnen 👍 Net hetzelfde voor wout !
  • Johan Maddens

    2 jaar geleden
    De tijdritten bewijzen de kwaliteiten van een renner .Wat een eer dat Wout en Remco hier genoemd worden door Ganna . Niet aan te raden voor allebei , gewoon verder doen zoals ze bezig zijn .
  • Mieke Ponet

    2 jaar geleden
    Wout zal daar niet van wakker liggen want hij rijd alleen maar tijdritten als het hem dat uitkomt of moet( tour) en gaat geen extra weken nemen om zich specifiek voor te bereiden zoals Ganna dat telkens doet. De tijdrit in de tour 2022 was één Wout en dat zeg genoeg zeker.