Haaland: The Big Decision/instagram erlinghaaland
Volledig scherm
© Haaland: The Big Decision/instagram erlinghaaland

Erling Haaland onthult bizar ‘Hannibal Lecter-dieet’ van hart en lever: “Goed voor mijn lichaam”

Premier LeagueGeen steak of gehakt wanneer Erling Braut Haaland naar de slager gaat. Dan komt de Noorse geweldenaar, zaterdag al goed voor zijn twintigste goal in dertien matchen als spits van Manchester City, terug met het hart en de lever van de koe. In de documentaire ‘Haaland: The Big Decision’ onthult de machtsmens enkele van zijn aparte eet- en leefgewoonten.

6 reacties

  • Emma Kamenistyy

    2 jaar geleden
    Fjørtoft doet in bovenstaand filmpje nogal lacherig over Haaland's eetgewoonten.. Jan Åge, als het enige wat je na een 16-jarige carrière op je erelijst hebt staan de Noorse titel in 1989 is, heb je nu niet direct recht van spreken he. Indrukwekkend zou ik je palmares niet noemen. Sven Kums gaat toch ook niet gaan lachen met het dieet van Kevin De Bruyne he. En Sven heeft dan nog meer op z'n erelijst staan dan jij.
  • jonas pannier

    2 jaar geleden
    Top speler en wou dat hij voor kaa gent speelde
  • piet devlieger

    2 jaar geleden
    Ik eet al meer dan 30 jaar niet anders dan vlees - filet mignon - en soms eens spek met eieren of americain (gehakt niet want de producenten doen er véél te veel zout in - zout verkopen aan de prijs van vlees is zeer lucratief). Een stukje lever kan ook wel - vooral zo'n 100 gram foie gras, dat is een topper - maar koeienhart ? Laat maar.
  • Vic Van Londersele

    2 jaar geleden
    Als je geen talent hebt zal het dieet van Haaland ook niet helpen
  • rony stokart

    2 jaar geleden
    Volgens mijn onbescheiden mening helpen spek en eieren ook.