©  Eén

Sikhs, veteranen en lesbische vrouwen: Siska Schoeters is terug met (in tweeën gesplitst) seizoen ‘Durf te vragen’

Al voor het vierde jaar op rij stelt Siska Schoeters gedurfde vragen aan boeiende groepen mensen. Binnen twee weken mag ze een nieuw seizoen Durf te vragen op gang trekken, maar voor het WK voetbal wordt er op de pauzeknop geduwd.

edb

In de eerste aflevering op woensdag 26 oktober nodigt Schoeters enkele lesbische vrouwen uit in de studio. Zoals steeds stelt ze hen vragen die je niet zomaar zou durven stellen. Enkele van haar gasten leert ze ook van dichterbij kennen. Zo gaat ze langs bij Barbara en Saar, die samen met hun twee dochters een echt meisjesgezin vormen. Ze trekt er ook op uit met Maggy, die het opneemt voor de roze senioren.

Siska en Maggy. ©  VRT

In de weken die volgen, praat Siska achtereenvolgens met veteranen, Sikhs en mensen uit de pleegzorg. Die laatsten komen aan bod op woensdag 16 november. Daarna moet Durf te vragen plaatsmaken voor het WK voetbal, dat begint op 20 november.

Het tweede deel van het seizoen zal na het WK uitgezonden worden. In de vier overblijvende afleveringen stelt Siska gedurfde vragen aan daklozen, mensen die cosmetische chirurgie ondergingen, mensen met autisme en blinden en slechtzienden. ​

Durf te vragen, vanaf woensdag 26 oktober om 20.25 uur op Eén.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER