X.N. de Vlaamse 'Tinder Swindler'.
Volledig scherm
PREMIUM
X.N. de Vlaamse 'Tinder Swindler'. © rv

De Belgische ‘Tinder Swindler’ X.S. riskeert zes jaar cel: “Charmeren, chanteren en seksueel afmaken”

“Don’t fuck it up with me... Als je nog een keer zegt ‘dit is niet leuk’, gooi ik alles online.” Zo bedreigde X.S. (27) uit Deurne zijn slachtoffers van wie hij - via een vals profiel - eerst naaktbeelden aftroggelde om ze erna te gebruiken tegen hen. Hij maakte meer dan 27 slachtoffers en riskeert nu een celstraf van 6 jaar wegens verkrachting, aanranding en bedreigingen. Het verhaal van ‘Jonas’, het Trojaans paard dat maar één doel had: “seksueel afmaken.”

4 reacties

  • Danny Janssens

    2 jaar geleden
    Schitterend , met de grote "riskeert" 6 jaar. Definitie van riskeert in justitie betekent in praktijk , 1 jaar effectief waarvan 5 jaar met uitstel en aangezien straffen onder 3jaar niet worden uitgezeten gaat deze man gewoon als een vrij man naar huis. The end! Binnen de kortste keren zien we die terug op T.V. op "de rechtbank" en staan we verbaasd dat hij als recidive aan zijn 5de veroordeling zit. Welkom tot het justitie apparaat van België.
  • Dirk De Strooper

    2 jaar geleden
    Maar 6 jaar. In USA is dat 60 jaar. Een minister bedreigen en gans het land dagen in rep en roer. Elke mens gelijk voor de wet, denk het niet.
  • Luc Bonami

    2 jaar geleden
    27 slachtoffers —- 6 jaar ? 27x6 zou beter zijn — wat voor een land wij in leven weet ik ook niet meer…
  • Frederic Deraedt

    2 jaar geleden
    Opsluiten !!