K3'tjes Marthe & Julia gokken op babynaam Hanne: “Dit vinden we echt de beste keuze”

ShowbitsVoor de interviews moet de hoogzwangere Hanne even verstek geven, maar ze schittert wel met bolle buik in de nieuwe K3-clip ‘Vleugels’. “En ook dat was best wel zwaar, maar Hanne heeft daar minder over geklaagd dan wij. Hoewel we elkaar bijna geslagen hebben met die vleugels, want die waren best wel groot”, vertellen Marthe en Julia. Nu Jarne de twee in een onderonsje heeft, kan hij ook al eens polsen of zij al weten of de baby een jongen of een meisje wordt en of Hanne al een naam heeft gekozen. “Wij hebben wel een naam in gedachte”, verklappen de twee. Bekijk het in deze nieuwe Showbits.

1 reactie

  • Gerard Braeckmans

    2 jaar geleden
    Men kan er misschien een spelprogramma van maken.
  1. “Ik werd al eens afgeranseld én zelfs doodverklaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke
    Play
    Showbits
    1

    “Ik werd al eens afgeran­seld én zelfs doodver­klaard”: deze waanzinige roddels doen de ronde over Gert Verhulst en James Cooke

    Op 21 juli, onze nationale feestdag, gaan Gert Verhulst (56) en James Cooke (39) samen met Karen Damen en Ruth Beeckmans in première met hun eerste ‘Zomerrevue’. In het Plopsa Theater in De Panne willen die vier mensen laten bulderlachen, genieten en vooral amuseren. Voor de gelegenheid zijn de mannen de muziekstudio ingekropen en het nummer ‘Alles voor de show’ is nu klaar. Aangezien de show nog volop in de maak is, wil reporter Jarne graag een idee pitchen. Ontdek het in deze nieuwe Showbits.
  2. Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”
    PREMIUM
    TV

    Na ontslag bij ‘Thuis’ duikt Muriel Bats op in ‘Familie’: “Ik had er genoeg van om de hele tijd tegen mezelf te vechten”

    ‘Na mijn ontslag bij ‘Thuis’ voelde ik mij een beetje verslagen. Moest ik mezelf op mijn 50ste opnieuw gaan verkopen?’ Dat ‘bedelen’ is verleden tijd voor Muriel Bats (56). Zij staat opnieuw op de set, deze keer die van ‘Familie’. En behalve acteren, heeft Muriel ondertussen ook nog een job als uitvaartmoderator. Dat vertelt ze in ‘Dag Allemaal’ in een gesprek over de pijnlijke nasleep van haar ontslag en haar niet-traditionele relatie met vriend Leo. “Na elf jaar wonen we niet samen. Waarom zouden we?”