André Hazes en Sarah Salah.
Volledig scherm
PREMIUM
André Hazes en Sarah Salah. © ANP/Instagram

Vindt André Hazes rust bij nieuwe liefde? “Ze is al goedgekeurd door mama Rachel én Monique”

Showbizz“Nu durf ik te zeggen dat ik een f***ing groot probleem had.” André Hazes (28) neemt geen blad voor de mond in z’n gelijknamige docureeks, waarvan maandag een eerste trailer is gelost. De Nederlander vertelt er onder meer over z'n verslavingen en z’n burn-out. Tegelijkertijd werd een ander nieuwtje gelanceerd: Hazes junior zou opnieuw van ‘t straat zijn. De gelukkige is naar verluidt Sarah Salah (26). Kan zij opnieuw voor rust zorgen in het woelige (liefdes)leven van de zanger? “Ik hoop dat hij van zich af heeft leren bijten.”

23 reacties

  • Karina Verkoeijen

    2 jaar geleden
    Weet je het zoveelste ‚poppetje‘ en modellengezicht. Ook zij wordt ouder en zet ze maar eens onder de douche en kijk dan maar eens of je ze nog leuk vindt. Ik weet niet André Hazes wat jij in een vrouw zoekt….. maar jouw beste keuze vind ik nog altijd Monique, die bovendien ook nog meer in haar hoofd heeft. Het gaat niet alleen om uiterlijkheden jonge man.
  • Ninette Van der zwan

    2 jaar geleden
    Precies blijf een triest persoon,en rochel keur iedereen nu goed,en hopelijk is monique echt klaar met hem...
  • Guy Jacobs

    2 jaar geleden
    Deze gast komt nog niet aan de enkels van zijn vader.
  • Kris Vos

    2 jaar geleden
    Hahaha voor hoelang
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Nooit zal hij rust vinden ...nooit zal hij gelukkig zijn ..!? Omdat hij enkel aanzichzelf denkt ! Zijn vader idem ditto ....