Donna D'Errico
Volledig scherm
Donna D'Errico © Baywatch/Instagram

‘Baywatch’-ster Donna D'Errico (54) haalt uit naar haters: “Blijkbaar ben ik ‘te oud’ voor bikinifoto’s”

CelebritiesVoormalig ‘Baywatch’-ster Donna D’Errico kan niet lachen met bepaalde opmerkingen die ze krijgt op sociale media. De 54-jarige vrouw krijgt namelijk vaak te horen dat ze ‘te oud’ is voor de bikinifoto’s die ze post.

12 reacties

  • Alain Luckx

    7 maanden geleden
    Denk dat het helemaal niet gaat over haar ouderdom, maar het extreem gebruik van allerlei filters op Instagram. Gewoon ff in Google "Donna D'errico 2023" invullen, en eens kijken naar de images. Het is er gewoon over, de internet nepcultuur ten top.
  • Yves Kempeneers

    2 jaar geleden
    Diegene die hier commentaar op hebben kunnen best eens naar de oogarts, ik zie ander monumenten van 54 op strand !!!!
  • Briany Jacobs

    2 jaar geleden
    Foto rechts is van Yasmine Bleeth. In Baywatch was zij een blonde en niet brunette
  • Olaf Marx

    2 jaar geleden
    Een zeer mooie vrouw, maar het gezicht en het lichaam van een dertigjarige met de handen van een 54-jarige, dat vind ik toch altijd hilarisch. Dat 'meisje' is massaal gebotoxt, professioneel opgemaakt en waarschijnlijk zijn de foto's eerst nog eens goed bewerkt. Als onze vrouwen dat allemaal konden betalen en dat deden (mochten ze dat willen) zouden za allemaal zo knap zijn. Mijn conclusie: beeldschoon maar niet natuurlijk... Ik zie genoeg mooie vrouwen waar niet aan gewerkt is, ook van 50+...
  • ISABEL FRANCOIS

    2 jaar geleden
    Inderdaad Patrick dat is Yasmine of die foto.Donna was een blondje (toen).Maar er is zo aan dit gezicht gewerkt dat ik nu toch ook niet weet of het nu Yasmine of Donna is.Trouwens wie het ook mag zijn..knap lijf!