Kylian Mbappé.
Volledig scherm
Kylian Mbappé. © AP

“Hij irriteert iedereen”: forse kritiek voor Kylian Mbappé, die met inmiddels verwijderde post discussie rond positie bij PSG aanwakkert

Buitenlands voetbalKylian Mbappé lijkt zich niet te kunnen vinden in zijn positie bij Paris Saint-Germain. Een Instagrambericht van de best betaalde voetballer ter wereld pookte de discussie nog wat op. En dus haalt Emmanuel Petit, ex-international bij Frankrijk en nu analist, uit: “Is het loon naar zijn hoofd gestegen?”

7 reacties

  • jos segers

    2 jaar geleden
    Met zo een bedragen als loon lopen ze allemaal naast hun schoenen en voelen zich onaantastbaar. Voorbeelden genoeg als je naar bepaalde voorgangers kijkt.
  • wesley netnem

    2 jaar geleden
    Het spijtige is dat zulke jonge kerels eens ze veel Roem en Geld bekomen veranderen in alleen nog maar een levend EGO ! Er zijn bitter weinig mensen die gewoon normaal blijven als ze Plots vele miljoenen krijgen om eigenlijk niets te doen , Enorme aandacht krijgen omdat ze tegen een Bal kunnen schoppen ?! En dan vereren mensen hen nog om zulk gedrag ??? Geen wonder dat de mensheid op de afgrond staat ! net lemmingen .
  • Danny Debbaut

    2 jaar geleden
    Topspeler; zeer zeker maar voelt zich, door zijn "godenstatus", boven alles en iedereen verheven. Hij is al lang vergeten vanwaar hij komt; dat hem ooit totaal onbekend was. Multi multi miljonair op zo'n jonge leeftijd heeft de, ooit brave Kylian, veranderd in een hautain, arrogant en pretentieus individu ..
  • Michael Willems

    2 jaar geleden
    Maar gelijk heeft ie. Hij, messi, neymar 3x zelfde type voetballer. Een haaland of zelfs aanspeelpunt lukaku zou veel meer vrijheid geven.
  • Danny Janssens

    2 jaar geleden
    Zien ze dit nu pas? Ik had dit al na één keer. Neem een voorbeeld aan Haaland zou ik zeggen.