J.K. Rowling (links) en Tom Felton (rechts).
Volledig scherm
J.K. Rowling (links) en Tom Felton (rechts). © REUTERS/EPA

‘Harry Potter’-ster Tom Felton springt in de bres voor J.K. Rowling: “Ze brengt vreugde aan verschillende generaties”

CelebritiesAuteur J.K. Rowling (57) lag de voorbije jaren meermaals onder vuur vanwege haar opvattingen en uitspraken over transgender personen. Al heel wat castleden van de ‘Harry Potter’-films keerden zich tegen haar, maar nu reageert ook Tom ‘Draco’ Felton (35) in een interview met het T2-magazine van ‘The Times’. “Ze heeft ook zoveel positief werk verricht”, klinkt het.

5 reacties

  • James Holden

    2 jaar geleden
    Iedereen heeft recht op een eigen (niet-woke) mening en ik vind dat ze gelijk heeft, DNA liegt niet.
  • Benny De Keyzer

    2 jaar geleden
    J.K. Rowling heeft gelijk, gezever zoals ‘mensen die menstrueren’ moet stoppen!
  • Wendy Van Gansen

    2 jaar geleden
    zouden we niet beter stoppen om met een vergrootglas naar de uitspraken van iemand te kijken, niemand is 100% perfect. de woke mensen moeten hun lange tenen maar eens intrekken, dit voor je een anti-sociale omgeving krijgt waar iedereen in zijn hokje blijft zitten. Iedereen heeft recht op een waardig (evenwaardig) bestaan!
  • Mario Tersago

    2 jaar geleden
    De schrijfster heeft een meesterwerk neergezet, voor lezers en kijkers, jong en oud. Ook al houdt zij daar conservatieve of controversiële meningen op na, dit doet mijn inziens geen afbreuk op haar verwezenlijkingen. Of is het omdat men een bepaalde sterrenstatus verworven heeft, dat men er geen eigen mening meer op mag na houden?
  • Jonas Buyle

    2 jaar geleden
    Nee , ze klaagde de hypocrisie en manipulatie aan in die community. Het resultaat was duizenden doodsbedreigingen aan haar adres van die zogezegde verdraagzamen en daarmee werd haar punt dan ook bevestigd.