Harry en Meghan
Volledig scherm
PREMIUM
Harry en Meghan © @missharriman

“De prins is zo lui, zelfs het toilet trekt hij niet zelf door”: personeel Harry en Meghan vernietigend in nieuw boek

Royalty“De slechtste werkgevers ooit.” En dat is nog niet de strafste uitspraak over prins Harry (38) en Meghan Markle (41) die aan bod komt in ‘Courtiers: The Hidden Power Behind the Crown’ een nieuw boek van royalty-expert Valentine Low. Hij sprak met tien voormalige personeelsleden van het koppel, die stuk voor stuk niet te spreken zijn over de manier waarop ze werden behandeld. Ze noemen de hertogin “een narcistische sociopaat” en vergelijken de prins met een koppige puber. “Eigenlijk zijn het rasechte pestkoppen. Ze waren pas tevreden als je huilde.”

40 reacties

  • Sara Peeters

    2 jaar geleden
    Ik geloof er niks van, personeel was tegen haar van in begin. Omdat ze Amerikaans is en een tintje heeft. Datzelfde personnel dat zich afvroeg welke huidontsteking hun zoontje zou krijgen. Oppervlakkige oerconservatieve ex-personeel. Gelukkig liggen ze eruit. Een boek vol leugens is hun nieuw inkomen. Laag gevallen . Moest het ze zo zijn hadden de Amerikanen ook last met haar gehad.
  • Alex Geskens

    2 jaar geleden
    Waar rook is, is vuur, als ze echt geliefd zouden zijn en respect hadden voor iedereen zou dit niet geschreven worden. Je creëert zelf wat je zelf bent! 🥹
  • Chrisje Van Staeyen

    2 jaar geleden
    Ik geloof dit voor de volle 100 %. Megan geloofde nog in sprookjes toen ze met Harry trouwde. Ze droomde van een prinsessen leventje. Wie weet hoe ze Harry in haar macht heeft? Hij volgt haar als een schoothondje.
  • Jellis Van Herzele

    2 jaar geleden
    Ja daar sta ik niet stom van. Dat ventje en gans dat cirkus is toch gewoon van gans hun luie leventje op hun wenken bediend te worden. Moeten ze zijn gat ook niet afvegen. Weymeersch Hildegarde.
  • Peggie Van Audenhove

    2 jaar geleden
    Ik geloof hier geen woord van. Maakt deel uit van haatcampagne om dit koppel zoveel mogelijk schade te berokkenen. Volgens mij worden die mensen betaald om valse geruchten te verspreiden. Misschien wel door Piers Morgan die Meghan Markle hartgrondig haat.