DeFodi Images via Getty Images
Volledig scherm
© DeFodi Images via Getty Images
Shakhtar Donetsk SHA
1
EINDE
1
Real Madrid RMA
  • 46' Goal Oleksandr Zubkov
  • Antonio Rüdiger Goal 90'+5'

Spaanse media keihard over Hazard en zijn “voetbaldepressie”: “Hij had bijna de witte vlag gehesen”

Champions LeagueCarlo Ancelotti hangt Eden Hazard weer aan de haak. Real kon bij Shakhtar een eerste nederlaag van het seizoen maar net afwenden en verzekerde zich zo van een plek in de volgende ronde. Een Duivel overtuigde niet. In de Spaanse kranten zijn ze spijkerhard voor Eden Hazard: “Hij had bijna de witte vlag gehesen.”

101 reacties

  • Piet Fluwijn

    2 jaar geleden
    Enkel nog goed voor Anderlecht
  • Jeroen Vangeel

    2 jaar geleden
    Altijd al overroepen geweest lees ik hier? Vreemd. Hazard was top en behoorde tot de betere spelers ter wereld. Nu door zijn transfer en aanhoudende blessures is hij zijn ritme kwijt en ik vrees ervoor of het nog terug komt. Maar wat een top speler is hij geweest... voor het wk vrees ik er wat voor. Veel te weinig minuten gespeeld. Jammer ik zag hem graag bezig. Succes Eden
  • DCP

    2 jaar geleden
    Er is een tijd van komen en een tijd van gaan! Eden Hazard je tijd is gekomen om te gaan. Het lukt niet meer je was een goede voetballer maar nu is het voorbij.
  • Guy De bruyne

    2 jaar geleden
    Ik ben een diehard fan van eden maar ik weet niet of hij ooit van dit put eruit kruipt. Ik vindt met de tijd dat hij niet past in de cultuur van Réal Madrid en volgens mij heeft hij een gebrek aan de verwachte maturiteit. Ik denk niet dat hij versletend is, hij moet gewoon naar een andere club gaan juist na het wk waar ik hem zie als supersub van trossard.
  • Patrick Dubois

    2 jaar geleden
    Kapitein van de Nationale ploeg onwaardig, martinez moet eerlijk zijn door hem NIET mee te nemen op wk. Ben geen anti-Hazard, indien ie met Belgie speelt, spelen ze maar met 10. @Martinez, jij wilt het gewoon niet zien, je hemelt hem maar op.