©  BELGA

DISCUSSIE. Eden Hazard krijgt opnieuw harde kritiek: geloof jij dat het nog goedkomt?

Na vijf wedstrijden zonder speelminuten mocht Eden Hazard dinsdag nog eens aan een wedstrijd beginnen bij Real Madrid. De Rode Duivel kwam aan de aftrap in de Champions League tegen Shakhtar (1-1), maar kon weinig klaarmaken en werd nog voor het uur vervangen. De Spaanse pers is (opnieuw) niet mals voor onze landgenoot, maar er is ook begrip: “Hij mag maar één wedstrijd per maand spelen.”

LEES OOK. Eden Hazard moet opnieuw harde kritiek slikken, maar krijgt ook steun: “Moeilijk als de coach niet in jou gelooft”

In AS zijn ze misschien wel het hardst voor Hazard. “Hij kreeg zijn kans op een positie die hem nochtans moet liggen. De Belg verspeelde die kans opnieuw, ondanks zijn bewegingsvrijheid. Hazard in de basis is gewoon niet hetzelfde als starten met Vinicius Junior.”

Voor Mundo Deportivo was Hazard een grote teleurstelling dinsdagavond. “Hazard wilde komaf maken met de negatieve gevoelens, maar hij werd uiteindelijk de grote teleurstelling van Real Madrid

“Hazard gelooft niet in Hazard”, titelde Marca, dat ook enig begrip toont voor de situatie van de Rode Duivel. “Eden Hazard stond nog eens aan de aftrap en deed heel weinig. Een kans vergooid, nog maar eens. Maar het zou gemakkelijk zijn om hem volledig te veroordelen voor deze wedstrijd. Het leek alsof zelfs Eden niet in zichzelf geloofde.”

Geloof jij dat het nog goedkomt? Moet hij nog een (basis)plaats krijgen op het WK voetbal?

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER