Russische grensstad Belgorod opgeschrikt door verschillende explosies

De Russische stad Belgorod, die vlakbij de grens met Oekraïne ligt, is woensdag opgeschrikt door explosies. Die zijn wellicht afkomstig van luchtafweergeschut. Wat er exact aan de hand is, is voorlopig onduidelijk. Niet-geverifieerde Russische bronnen melden dat Oekraïense raketten uit de lucht zijn geschoten.

35 reacties

  • Michael Aerts

    2 jaar geleden
    Ze trekken zich al jaren niets aan van internationale en mensen,- rechten maar zijn wel altijd de eerste om anderen van het schenden ervan te beschuldigen. Smijt ze uit de VN
  • Marc Baeyens

    2 jaar geleden
    Poetin laat luchtafweergeschut in actie treden op luchtraketten om te aan te tonen dat Oekraïne raketten afschiet op Rusland. Hij laat zijn eigen gazpijpleidingen sabotteren alsook zijn eigen lievelingsbrug. Dat allemaal om zijn blinde onderdanen er met de moed der wanhoop van te overtuigen dat hun land aangevallen wordt door het westen.
  • Albert Van der Biest

    2 jaar geleden
    Michel Renne Volledig akkoord
  • Christine Laevers

    2 jaar geleden
    Oekraiene is geen 'kolonie' van het westen. Het is een soeverein land. Alleen zij beslissen wanneer er onderhandeld wordt. En terecht. Het Russische Belgorod is een puur militair doelwit : concentratie van manschappen, munitiedepots, benzinedepots, spoorwegen. In die zin zijn de Oekraiense aanvallen (minstens drie sinds februari) volledig legitiem. Moskou aanvallen, zoals sommigen wensen, is echter een stap te ver. Momenteel.
  • Karel Valgaern

    2 jaar geleden
    Al degenen die praten over onderhandelen: Met wat ga je onderhandelen? Uw huis? Uw eigendom? Uw leven? Uw kinderen? Of toch maar met het leven van anderen? Hun huizen? Hun kinderen?