Twee vrouwen sterven door CO-vergiftiging in Wilrijk

In Wilrijk zijn twee vrouwen overleden in hun woning, waarschijnlijk door een CO-vergiftiging. De medische diensten hebben geprobeerd om de twee, een twintiger en een veertiger, nog te redden, maar alle hulp kwam te laat. Mogelijk was een smeulende barbecue binnen in de woning de oorzaak van de CO-vergiftiging.Ā 

In het Antwerpse district Wilrijk zijn gisteravond twee personen overleden in een woning, vermoedelijk ten gevolge van CO-vergiftiging. Het gaat om twee vrouwen van 44 en 23 jaar.

De politie trok naar de woning in kwestie omdat de twee bewoonsters niet te bereiken waren. Ter plaatse besloot de interventieploeg om het pand binnen te gaan. De CO-meters van de politie gaven meteen alarmwaarden aan. De slachtoffers werden al snel gevonden en naar buiten gebracht, maar reanimatiepogingen mochten niet meer baten.

Ook de brandweer kwam ter plaatse, om het pand te verluchten en de mogelijke oorzaak van de CO-concentraties na te gaan. Een smeulende barbecue in de woning was mogelijk de schuldige.

Meest gelezen