Bart Cannaerts.
Volledig scherm
Bart Cannaerts. © Play4

“Dit is tv-geschiedenis”: Olga Leyers fnuikt de recordpoging van Bart Cannaerts in ‘De allerslimste mens’

TVHij wilde het heel graag, maar het gezamenlijke front Olga Leyers-Danira Bouhkriss stak er een stokje voor. Bart Cannaerts strandt op 17 deelnames en ook nét voor het onklopbaar gewaande record van Ella Leyers. In de finale struikelde hij over de Ierse schrijfster Sally Rooney - Sally wie? - waarna Olga hem uit het spel mepte. Diezelfde Olga die Danira eerder in het spel al letterlijk een kaakslag verkocht.

90 reacties

  • Joris Neyt

    2 jaar geleden
    Meerdere reactie's over waar en niet waar gebruikte manipulatie. Toen de harmonica onder de stoel van Astrid Stockman "toevallig" lag heb ik tot gisteren enkel de finale's bekeken. zowel de jury als Eric met zijn gestekes geven niet meer het plezier van vorige jaren. Ik lees in de krant wel wie gewonnen heeft en hoop op een eerlijke finale met Bart
  • Ingrid Van den Bulcke

    2 jaar geleden
    Voor mij hoeft het niet meer ! Alleen de finale . Proficiat Bart !
  • hilde belgrado

    2 jaar geleden
    Het eerste wat ik dacht net na het finalespel: doorgestoken kaart. Bart moest er uit. Maar blijkbaar ben ik niet alleen aan al deze reacties te zien!?
  • Jean Pierre Buelinckx

    2 jaar geleden
    En dan al die flauwe , afgekookte , voorspelbare moppen en " grappige " tussenkomsten ! Hoe vaak worden deze passages niet opnieuw opgenomen vooraleer iedereen voldoende gelachen heeft om het uit te zenden ? .
  • Steven Vanneberg

    2 jaar geleden
    Nou, deze keer lag het gemanipuleer er wel héél erg dik op.... De mol is uit zijn rol gevallen....
  1. INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”
    PREMIUM
    tv

    INTERVIEW. Christophe wint ‘The Voice van Vlaanderen’: “Zonder die tweede kans van Laura Tesoro stond ik hier niet”

    Herkanser uit ‘The Comeback Stage’ van Laura Tesoro. Gezegend met een stem waar menig rocker jaloers op is. En voortaan ook de negende winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen’. Christophe (43) uit Roeselare blies zijn drie mannelijke concurrenten omver, tot z’n eigen verbazing. “Ik had niet verwacht dat het publiek op de oude rot zou stemmen”, vertelt de sympathieke West-Vlaming in dit eerste gesprek na z’n overwinning. Gaat hij z’n leven nu drastisch omgooien? En wat zou hij met die 25.000 euro prijzengeld doen?
  2. “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken
    PREMIUM
    TV

    “Dina heeft me mee de dames helpen kiezen”: Thomas uit ‘Boer zkt vrouw’ laat in zijn boerderij én hart kijken

    “Sparen is moeilijk, er zijn altijd kosten.” De Vlaamse boeren hebben het niet makkelijk, maar boer Thomas Leplae (30) uit ‘Boer zkt vrouw’ blijft verknocht aan de stiel. ‘Dag Allemaal’ ging op de koffie bij Thomas die een rondleiding geeft op zijn erf en vertelt hoe hij plaats zal maken voor zijn potentiële vriendin in z’n woning én z’n hart. “Mijn toekomstige mag volledig haar goesting doen met de bovenverdieping.”