BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal schrijft een brief aan Club Brugge na de historische kwalificatie: “Een diepe buiging”

CHAMPIONS LEAGUEClub Brugge schreef gisteravond in Madrid geschiedenis door zich te plaatsen voor de 1/8ste finales van de Champions League. En dat na vier wedstrijden. Ongeslagen en zonder tegengoal. Straf. Bijzonder straf. Onze chef voetbal brengt met een brief aan blauw-zwart gepast hulde.

15 reacties

  • Mick Huijs

    2 jaar geleden
    Het Ajax van 2022!
  • Marnix laureyns

    2 jaar geleden
    Een mooie prestatie van dit Club Brugge . Moge het nog een mooi vervolg aan breien .
  • Walter De Vuyst

    2 jaar geleden
    Om naar de volgende ronde te gaan moet men kunnen scoren en dat deed Club met brio , proficiat . Dat Atletico Madrid over de twee wedstrijden gezien technisch en voetballend veruit de betere ploeg was doet niets ter zake .
  • gaston bergmans

    2 jaar geleden
    toen RSCA doorging was dat ook door de zwakte van psv indertijd en niet vergeten in kiev verloren ze met 4-0 in manchester met 5-1 ze hadden toen ook geluk en dat moet er altijd een beetje zijn voor een belgische ploeg , en zeker nu waarin de financieele slagkracht oneerlijk verdeeld is maakt brugge het de rijke clubs meer dan lastig , 1 van die 3 gaat er nu sowieso uit plus nog 1 maaar de europa league , en brugge ze ploegden voort in de CL met trots en met de glimlach werklust en team spirit
  • Freddie HEREMANS

    2 jaar geleden
    Mooi! Prachtig! En fier dat we zijn. Toch 1 eerlijke kanttekening : aanvallend stelde Club zeer weinig voor en had het (weer) alle geluk van de wereld mits hard werken en standhouden. De voetballende glansprestatie van in Porto zal niet gauw herhaald kunnen worden. Dat was enig mooi! .