© *

Opnieuw ruzie tussen Tanja Dexters en Lesley-Ann Poppe: "Miss Piggy got married"

Lesley-Ann Poppe en Kevin Lebreton zijn twee weken geleden getrouwd, maar niet iedereen wenste het paar het beste op social media. Het blad TV Familie merkte een opvallende boodschap op de Instagram stories van Tanja Dexters: "They got married", schreef die bij een foto van Miss Piggy en Kermit.

tib

Was de foto, die ondertussen weer verdwenen is, een sneer naar de babykilo's die Lesley-Ann al een tijdje probeert kwijt te geraken? Zij zal er haar slaap niet voor laten, meldt ze aan TV Familie. "Ik heb die foto ook gezien, ja. Ik vind het heel jammer dat Tanja ons blijkbaar ons geluk niet gunt. Ik heb Tanja losgelaten. Ik heb wel wat beters te doen dan me druk te maken over wat zij allemaal doet en laat."

Volgens Lesley-Ann is het niet de eerste keer dat Tanja praatjes over haar rondstrooit. "Dat is niet prettig, zeker niet voor Kevin. Maar echt, ik lig er niet wakker van. Ik heb zo'n prachtig leven nu. En ja, dat roept bij sommigen afgunst op zeker? En wellicht wil Tanja ook gewoon weer wat aandacht zoeken of zo .Het maakt niet uit, ze doet maar. Komaan, Tanja is veertig en ik ben het bijna. Dat stadium zijn we dus al even gepasseerd hè."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer