©  AFP

Juventus moet het drie weken zonder Angel Di Maria doen

Juventus kan de komende drie weken niet rekenen op buitenspeler Angel Di Maria. De 34-jarige Argentijn liep dinsdag tijdens het Champions League-duel bij het Israëlische Maccabi Haifa (2-0 nederlaag) een hamstringblessure op.

Bron: BELGA

“Medische onderzoeken hebben uitgewezen dat hij een lichte blessure aan zijn rechterhamstring heeft. Het zal ongeveer twintig dagen duren voordat de speler volledig is hersteld”, zo klinkt het.

Angel Di Maria maakte afgelopen zomer transfervrij de overstap van PSG. Hij kwam in Turijn tot dusver tot één goal en vier assists in zeven duels.

Juventus beleeft een tot dusver teleurstellend seizoen. In de Serie A staat de Oude Dame na negen matchen pas achtste, met dertien punten. Slechts drie competitiewedstrijden werden gewonnen. Zaterdag wacht de derby tegen Torino.

In de Champions League lijkt een stek in de tweede ronde moeilijk te worden. Juve telt na vier speeldagen nog maar drie punten. Leiders PSG en Benfica hebben acht punten. Er zijn nog twee groepsduels te spelen. (belga)

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer