Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

“Aan wie anders ga je de Gouden Schoen geven?”: ex-keepers Pfaff en De Vlieger over de ongelofelijke prestaties van Simon Mignolet en de vergelijking met Courtois

CLUB BRUGGEDe Gouden Schoen, die hoort in januari in de handen van Simon Mignolet (34) te belanden, daar zijn ex-keepers Geert De Vlieger en Jean-Marie Pfaff het roerend over eens. Maar hoe fel ‘Big Si’ nu ook schittert in de Champions League en in de eigen competitie, over een maand zal hij zich weer moeten verzoenen met de rol van back-up voor Thibaut Courtois. “De nationale ploeg is geen duivenkot.”

7 reacties

  • jozef van riel

    2 jaar geleden
    Dat is niet helemaal waar Jo. De winnaar kan enkel punten pakken indien aangesloten bij een Belgische ploeg. Want er zijn ook al winnaars geweest door goede prestaties bij de nationale ploeg. Ceulemans in 1980 bv.!
  • Geert Van Laecke

    2 jaar geleden
    Ook in de Belgische competitie is Simon een fameuze puntenpakker Jo, dus verdient hij deze volop.
  • Jo Van opstal

    2 jaar geleden
    Het reglement voor de gouden schoen zegt alleen voor wedstrijden uit de Belgische competitie je punten kan krijgen! Voor wedstrijden uit Europees voetbal mag men niet op verdergaan voor de gouden schoen!
  • guido broux

    2 jaar geleden
    Verdient dat, van een KRC fan , heeft Brugge kampioen gemaakt en nu gezorgd dat ze door zijn, dikke proficiat, Beste transfer geweest die Brugge ooit heeft gedaan,
  • Piet Corneel

    2 jaar geleden
    Dikke proficiat aan brugge maar vooral Mignolet was gisteren TOP. Rsca supporter.