Ninalotte Roose. “Het is een kwetsbaar iets om jezelf letterlijk bloot te stellen voor zo’n publiek. Het staat ook voor altijd op beeld. Maar voor mij was die expliciete naaktheid een deel van het acteren.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ninalotte Roose. “Het is een kwetsbaar iets om jezelf letterlijk bloot te stellen voor zo’n publiek. Het staat ook voor altijd op beeld. Maar voor mij was die expliciete naaktheid een deel van het acteren.” © Pieter-Jan Vanstockstraeten

Jan Verheyen twijfelde, maar Ninalotte Roose schittert nu wel in ‘2DEZIT’: “Die expliciete naaktheid is een deel van het acteren”

TVZe werd ooit afgewezen door Jan Verheyen, maar heeft ondertussen wel al haar tweede hoofdrol beet. Na ‘Bittersweet Sixteen’ is Ninalotte Roose (20) nu te zien als kersverse universiteitsstudent Lotte in de nieuwe Streamz-reeks ‘2DEZIT’. Zelf zat ze geen minuut in een aula en van uitgaan en flierefluiten was al helemaal geen sprake. “Toen iedereen op kot ging, trok ik voor een halfjaar naar Parijs voor modellenwerk”, vertelt ze in een gesprek over de reeks, die de pikante scènes niet schroomt. “Ik dacht dat alles oké was, maar heb mijn grenzen op een bepaald moment toch wat teruggeschroefd.”

1 reactie

  • James Williams

    2 jaar geleden
    Als er naast een goeie film maken nu 1 ding is waar Verheyen totaal niks van kent zal het wel vrouwen zijn zeker? Denk dat het duidelijk mag zijn onderhand van welke strekking hij is.