BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Union USG
3
EINDE
3
Sporting Braga BRA
  • 20' 63' Goal Victor Boniface
  • 49' Goal Dante Vanzeir
  • Vitor Oliveira Goal 15' 36' 41'

Union blijft imponeren in Europa: 3-3 na nieuwe spektakelmatch geeft zekerheid over Europese overwintering

Europa LeagueUnion blijft verbluffen in de Europa League, met tegen Braga opnieuw een fameuze comeback na een 1-3-achterstand voor een 3-3-gelijkspel. Het maximum is Union kwijt, maar met 10 op 12 is Europese overwintering nu al een feit en wenkt de groepswinst.

21 reacties

  • Jan Janssens

    2 jaar geleden
    Momenteel de best(e) (voetballende) ploeg van België, dat is zeker. Het succes van Brugge steunt grotendeels op veel geluk en een bovenaardse Mignolet. En het luchtkasteel genaamd Antwerp zal binnenkort ook wel in mekaar stuiken.
  • nico baelde

    2 jaar geleden
    De ene ploeg in Brussel is de andere niet. Union heeft duidelijk getoond dat het de vergane glorie rsca voorbij gestoken heeft. Proficiat union!
  • Mark Meyers

    2 jaar geleden
    Prachtig en knap ... die doorzetting, inzet en vechtlust van Union om te willen scoren en resultaat te boeken.
  • Jean-paul De Canne

    2 jaar geleden
    Schittende sympathieke en voetballende ploeg. Moesten vorig seizoen kampioen zijn geworden. Met dit budget reuze prestatie. Wat heeft Mannaerts van Brugge alweer gezegd 😇
  • Dirk Molin

    2 jaar geleden
    Betreur het nog altijd dat ze niet in de CL zitten als je ziet wat Glasgow Rangers ervan terecht brengt. Hadden daar waarschijnlijk ook wel punten behaald.
  1. Extra agenten en veiligheidsmaatregelen rond stadions na dreigementen IS: “Mensen hebben geen schrik, maar het leeft wel”
    14

    Extra agenten en veilig­heids­maat­re­ge­len rond stadions na dreigemen­ten IS: “Mensen hebben geen schrik, maar het leeft wel”

    Volgens verschillende buitenlandse media dreigt terreurorganisatie Islamitische Staat (IS) met een aanslag tijdens de kwartfinales van de Champions League. “Vermoord ze allemaal”, schreven ze op een wansmakelijke ‘affiche’. De matchen gaan door zoals voorzien, met extra veiligheidsmaatregelen. In Madrid en Londen gingen de eerste twee kwartfinales alvast door zonder incidenten.
  2. Real Madrid is eindelijk weer de allerrijkste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd
    PREMIUM
    12

    Real Madrid is eindelijk weer de allerrijk­ste club ter wereld: Spaanse grootmacht wil nu over grens die Barcelona bijna fataal werd

    Een verbouwing van een miljard, een schuldenberg van een miljard, in 2025 ook een omzet van een miljard. Real Madrid zegt klaar te zijn voor de toekomst, met een futuristisch verbouwd stadion en businessrecords in het vooruitzicht. Die 7 miljoen die Real in juni uitbetaalde aan Eden Hazard om zijn contract te verbreken, voelen ze niet eens. Voor het eerst sinds 2017-18 voert Real Madrid weer de jaarlijkse ‘Money League’ van auditbureau Deloitte aan. Onze buitenlandwatcher Kristof Terreur gunt u een blik in de rekeningen van de rijkste club ter wereld. En legt uit hoe Real de eerste miljardairsclub wil worden in het voetbal.